A 2019. február 25. és március 1 között zajló PÉNZ7 eseménysorozat az iskola diákjainak egészét megmozgató, az adott témával kapcsolatos kérdőívvel vette kezdetét a hét elején. Ezt követően az „Osztályok viadala” keretében tanulóink egymással versengve a hét minden napjának első órájában egy-egy 15 perces, pénzhez kötődő feladatot oldottak meg.

A témahét gerinceként 9 osztályunk összesen 31 db szakmai elméleti, matematikai és idegennyelvi óra keretében pénzügyi és vállalkozási ismereteket dolgozott fel. A foglalkozásokon - Cseresnyés Péter, az Innovációs és Technológiai Minisztérium államtitkára, valamint Basics Brigitta, az OTP Bank Nagyatád vezetője személyében - szakértőként segítők is részt vettek.

A nagy sikert arató programot a hét tapasztalatainak összegzése, a tesztek értékelése és a résztvevő osztályok, diákok díjazása zárta.

Az iskolánkban zajló eseményről beszámolt az MTI, az M1 Híradója (05:53-tól), a Somogyi Hírlap valamint a Sonline.hu, a KaposTV, az Atádhír és a NagyatádiVTV is.

Galéria és videó a kattintás után látható:

 

 

ozio_gallery_nano