2017. szeptember 29. és október 1. között, iskolánk csapata részt vett a Vendéglátó-ipari Szakképző Intézmények 15. Kárpát-medencei Szabadtéri Tóth Jutka emlékversenyén, melyet a Szabadtűzi Lovagrend rendezett meg.

A helyszín a verőcei Csattogó-völgyben volt, a csodaszép Dunakanyar szívében. Csapatunk tagjai: Mészáros Zoltán és Bognár Ákos tanár urak, Baumgartner Bettina, Frank Dorina, Deák Zsolt és Jancsik Barnabás 3/11.C osztályos szakács tanulók. A kissé hűvös őszi idő ellenére diákjaink hamar felvették a ritmust és ügyesen forgatták a fakanalat mind a két napon. A korábbi alapos felkészítés és próbafőzések megtették hatásukat: remek eredmények születtek!

Iskolánk csapata az összesített versenyben 7. helyet szerzett. A főtt ételek kategóriájában ezüst, a sült ételeknél bronz minősítésben részesült, ezenkívül kiérdemelte a felcsúti szakközépiskola különdíját is. Remek egyéni teljesítményt nyújtva, Deák Zsolt nyerte meg a szombati különversenyt, melyen különböző ételsorokat kellett összeállítani.

Köszönjük Mészáros Zoltán tanár úr lelkiismeretes felkészítő munkáját és gratulálunk a csapatnak!

 

ozio_gallery_nano
Ozio Gallery made with ❤ by Open Source Solutions